Corona test - heb ik corona gehad

Benieuwd of je (nog) antistoffen hebt tegen corona?

Test beschikbaar in Bunnik (bij Utrecht)!

Een betrouwbare Elisa-COVID-19 IgG antistoffen test uitgevoerd in het laboratorium

Ben je ziek geweest, maar heb je je niet laten testen? Vraag je je nu af of de klachten die je had toch door corona veroorzaakt werden? Kregen de mensen om je heen corona, terwijl jij niet ziek werd? Misschien had je al antistoffen aangemaakt.

Of ben je gevaccineerd, en vraag je je af hoe hoog je antistoftiter nog is?

Hoewel nog lang niet alles duidelijk is over de beschermingsduur door de antistoffen, willen veel mensen toch graag weten of ze nu wel of niet corona gehad hebben, en hoeveel antistoffen zij in hun bloed hebben. Met onze laboratorium test op IgG antistoffen kan dit aangetoond worden,  en kunnen we zien hoe hoog de waarden zijn.

Covid-19 antistoffentest

Bij Price Medical Care hebben wij de mogelijkheid om antistoffen tegen het COVID-19 virus te laten bepalen. Hiermee kan aangetoond worden of je het virus hebt gehad. Dit kan gedaan worden vanaf 14 dagen na de verdenking op besmetting. Deze test is CE-gecertificeerd, wordt uitgevoerd in het laboratorium, en is, in tegenstelling tot de vele vingerprik/sneltesten, zeer betrouwbaar. Het is nog niet duidelijk hoe lang de antistoffen precies in het lichaam blijven, en hoe hoog de waarde moet zijn om een redelijk tot goede bescherming tegen besmetting te bieden.

Price Medical Care bevindt zich op de Veilingweg 61, 3981PB, Bunnik. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk.

Price Medical Care - Bunnik

CE goedgekeurde test

Voldoet aan alle wettelijke eisen

ISO gecertificeerd lab

Kwaliteit gegarandeerd

BIG geregistreerd arts

Consult door ervaren arts

U kunt direct terecht

Vaak dezelfde dag plaats in Bunnik

Geen verwijzing nodig

Zonder tussenkomst van huisarts

Snelle uitslag

Uitslag meestal binnen 2 werkdagen

BIG geregistreerd arts

Waarom bij Price Medical Care?

Price Medical Care is een privé-kliniek in Bunnik waar je terecht kan voor preventieve medische zorg. Je wordt altijd geholpen door een BIG geregistreerd arts. Wij bieden je de mogelijkheid uiteenlopende bloed en kweekonderzoeken te doen, zonder verwijzing van de huisarts. Wij werken hiervoor samen met een RvA geaccrediteerd ziekenhuis laboratorium.

Corona test in laboratorium

Hoe werkt de antistoffen-test?

  • De IgG antistoffen tegen het COVID-19 virus worden bepaald in het bloed dmv een Elisa test. De besmetting moet minimaal 14 dagen geleden zijn. Bij eerder testen kunnen de antistoffen nog niet aangetoond worden. 
  • Je kunt bij ons online een afspraak maken voor een consult zodat je de dag en tijd kunt kiezen die jou het beste uitkomt. Tijdens het consult zullen we bloed afnemen voor de test. 
  • Vaak kun Je dezelfde dag nog terecht in de praktijk in Bunnik.
  • Wij verzorgen het transport van het bloed naar het  ISO gecertificeerde laboratorium.
  • Het resultaat van je test ontvang je meestal binnen 1-2 werkdagen via de mail.

Heb je op dit moment klachten passend bij corona, maak dan nog geen afspraak voor deze test. De antistoffen-test is niet zinvol in de acute fase.

€ 69,-

COVID-19 antistoffen test

Inclusief consult en bloedafname.


De kosten voor dit onderzoek, zijn voor eigen rekening en worden niet afgeschreven van je eigen risico. Je kunt bij ons per pin of contant betalen. 

Maak hier je afspraak!