arrow_drop_up arrow_drop_down
Corona test - heb ik corona gehad

Wil jij weten of je corona gehad hebt?

Nu beschikbaar in Utrecht en Amersfoort!

Een betrouwbare COVID-19 antistoffen test uitgevoerd in het laboratorium

Stel: Je hebt je in de afgelopen tijd grieperig gevoeld. Misschien had je keelpijn, was je verkouden, of had je koorts. Je moest thuis blijven, maar je kon je niet laten testen. Dan vraag je je nu waarschijnlijk af: Was dit nou corona? Heb ik het gehad? Of toch nog niet? Wij kunnen ons voorstellen dat je zeker wilt weten of het corona geweest is, en of je nu antistoffen tegen het virus hebt aangemaakt.  Dit kan een hoop ongerustheid over je eigen gezondheid bij je wegnemen. Hoewel nog niet alles duidelijk is over corona, lijkt het erop dat je niet opnieuw ziek kunt worden als je genoeg antistoffen hebt.

Ga jij op reis naar Marokko, dan heb je de antistoffentest + een reisdocument nodig, ook als je geen klachten gehad hebt. 

Bij Price Medical Care hebben wij nu de mogelijkheid om antistoffen tegen het COVID-19 virus te laten bepalen. Hiermee kan aangetoond worden of je het virus hebt gehad. Dit kan gedaan worden vanaf 14 dagen na de verdenking op besmetting. Deze test is CE-gecertificeerd, wordt uitgevoerd in het laboratorium, en is, in tegenstelling tot de vele vingerprik/sneltesten, zeer betrouwbaar.

Het gaat hier  nadrukkelijk om een ‘heb-ik-corona-gehad-test’. Deze test is niet geschikt om een acute infectie aan te tonen.

CE goedgekeurde test

Voldoet aan alle wettelijke eisen

ISO gecertificeerd lab

Kwaliteit gegarandeerd

BIG geregistreerd arts

Consult door ervaren arts

U kunt direct terecht

Vaak dezelfde dag plaats in Utrecht en/of Amersfoort

Geen verwijzing nodig

Zonder tussenkomst van huisarts

Snelle uitslag

Uitslag meestal binnen 2 dagen

BIG geregistreerd arts

Waarom bij Price Medical Care?

Price Medical Care is een privé-kliniek in Utrecht en Amersfoort waar je terecht kan voor preventieve medische zorg. Je wordt altijd geholpen door een BIG geregistreerd arts. Wij bieden je de mogelijkheid uiteenlopende bloed en kweekonderzoeken te doen, zonder verwijzing van de huisarts. Wij werken hiervoor samen met een RvA geaccrediteerd laboratorium, dat ook voor vele huisartsen de diagnostiek verzorgt. 

Corona test in laboratorium

Hoe werkt de ‘heb-ik-corona-gehad-test’?

  • De antistoffen IgG (ELISA) tegen het COVID-19 virus worden bepaald in het bloed. De besmetting moet minimaal 14 dagen geleden zijn. Bij eerder testen kunnen de antistoffen nog niet aangetoond worden. 
  • Je kunt bij ons online een afspraak maken voor een consult zodat je de dag en tijd kunt kiezen die jou het beste uitkomt. Tijdens het consult zullen we bloed afnemen voor de test. 
  • Vaak kun Je dezelfde dag nog terecht in de praktijk in Utrecht en/of Amersfoort.
  • Wij verzorgen het transport van het bloed naar het  ISO gecertificeerde laboratorium.
  • Het resultaat van je test ontvang je meestal binnen 2 dagen via de mail.

Heb je op dit moment klachten passend bij corona, maak dan geen afspraak bij ons. De antistoffen-test is niet zinvol in de acute fase.

€ 89,-

COVID-19 antistoffen test

Inclusief consult en bloedafname.


De kosten voor dit onderzoek, zijn voor eigen rekening en worden niet afgeschreven van je eigen risico. Je kunt bij ons per pin of contant betalen. 

Voor dit onderzoek hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig. Wij vragen je legitimatie mee te nemen naar het spreekuur.


Maak hier je afspraak!