Corona test - heb ik corona gehad

Wil jij weten of je antistoffen hebt tegen corona?

Nu beschikbaar in Utrecht!

Een betrouwbare Elisa-COVID-19 IgG en IgM antistoffen test uitgevoerd in het laboratorium

Direct je afspraak maken

Ben je ziek geweest, maar heb je je niet laten testen? Vraag je je nu af of de klachten die je had toch door corona veroorzaakt werden? Kregen de mensen om je heen corona, terwijl jij niet ziek werd? Misschien had je al antistoffen aangemaakt.

Hoewel nog lang niet alles duidelijk is over de beschermingsduur door de antistoffen, willen veel mensen toch graag weten of ze nu wel of niet corona gehad hebben. Met onze betrouwbare laboratorium test op IgG en IgM antistoffen kan dit aangetoond worden. Je krijgt te horen of je positief of negatief bent op antistoffen, en bij een positieve uitslag kunnen we je nu ook vertellen hoe hoog de waarden zijn.

Covid-19 antistoffentest

Bij Price Medical Care hebben wij de mogelijkheid om antistoffen tegen het COVID-19 virus te laten bepalen. Hiermee kan aangetoond worden of je het virus hebt gehad. Dit kan gedaan worden vanaf 14 dagen na de verdenking op besmetting. Deze test is CE-gecertificeerd, wordt uitgevoerd in het laboratorium, en is, in tegenstelling tot de vele vingerprik/sneltesten, zeer betrouwbaar. Het is nog niet duidelijk hoe lang de antistoffen precies in het lichaam blijven.

Het gaat hier nadrukkelijk om een ‘heb-ik-corona-gehad-test’. Deze test is niet geschikt om een acute infectie aan te tonen.

Price Medical Care bevindt zich op de Wittevrouwensingel 3, 3581GA, Utrecht, tegenover de Schouwburg. Er is (betaalde) parkeergelegenheid in Parkeergarage Kruisstraat (Kruisstraat 2) op ca 50 m afstand van de praktijk, en in de omliggende straten.

Price Medical Care Utrecht

CE goedgekeurde test

Voldoet aan alle wettelijke eisen

ISO gecertificeerd lab

Kwaliteit gegarandeerd

BIG geregistreerd arts

Consult door ervaren arts

U kunt direct terecht

Vaak dezelfde dag plaats in Utrecht

Geen verwijzing nodig

Zonder tussenkomst van huisarts

Snelle uitslag

Uitslag meestal binnen 2 werkdagen

BIG geregistreerd arts

Waarom bij Price Medical Care?

Price Medical Care is een privé-kliniek in Utrecht waar je terecht kan voor preventieve medische zorg. Je wordt altijd geholpen door een BIG geregistreerd arts. Wij bieden je de mogelijkheid uiteenlopende bloed en kweekonderzoeken te doen, zonder verwijzing van de huisarts. Wij werken hiervoor samen met een RvA geaccrediteerd ziekenhuis laboratorium.

Corona test in laboratorium

Hoe werkt de ‘heb-ik-corona-gehad-test’?

  • De antistoffen IgG  en IgM tegen het COVID-19 virus worden bepaald in het bloed dmv een Elisa test. De besmetting moet minimaal 14 dagen geleden zijn. Bij eerder testen kunnen de antistoffen nog niet aangetoond worden. 
  • Je kunt bij ons online een afspraak maken voor een consult zodat je de dag en tijd kunt kiezen die jou het beste uitkomt. Tijdens het consult zullen we bloed afnemen voor de test. 
  • Vaak kun Je dezelfde dag nog terecht in de praktijk in Utrecht.
  • Wij verzorgen het transport van het bloed naar het  ISO gecertificeerde laboratorium.
  • Het resultaat van je test ontvang je meestal binnen 1-2 werkdagen via de mail.

Heb je op dit moment klachten passend bij corona, maak dan nog geen afspraak voor deze test. De antistoffen-test is niet zinvol in de acute fase.

€ 89,-

COVID-19 antistoffen test

Inclusief consult en bloedafname.


De kosten voor dit onderzoek, zijn voor eigen rekening en worden niet afgeschreven van je eigen risico. Je kunt bij ons per pin of contant betalen. 

Maak hier je afspraak!


arrow_drop_up arrow_drop_down