Ons Aanbod

Health Check pakket

Voor mensen die bewust met hun gezondheid bezig zijn


 • Vragenlijst
 • Bloeddruk
 • Buikomvang
 • Vetpercentage
 • BMI
 • Bloedtesten op cholesterol (HDL, LDL en Triglyceriden) en op glucose

€ 85,-

 

Maak een afspraak

Vitamine D bepaling

 • Belangrijk o.a. voor tanden, botten en spieren
 • 28% van de geteste personen blijkt een tekort te hebben en heeft extra vitamine D nodig
 • In combinatie met Health Check pakket:€25,-
Als losse bloedtest €40,-
Maak een afspraak

Bloedgroep en rhesusfactoren

 • Wil je weten welke bloedgroep je hebt?  Dat kan met deze bloedtest snel bepaald worden
  In combinatie met Health Check pakket:

€25,-
Als losse bloedtest €40,-
Maak een afspraak

Waarom de Health Check?

Je bent graag bewust bezig met je gezondheid. Je wilt het risico op hart- en vaatziekten graag zo klein mogelijk houden. De Health Check kan je inzicht geven in de risicofactoren voor jouw gezondheid. Dit kan je motiveren om veranderingen aan te brengen in je levensstijl, en zo je gezondheid te verbeteren of te behouden. Langer gezond blijven begint met een goed inzicht in je gezondheid! Mocht er uit de check komen dat je een verhoogd risico loopt, dan kun je hier in een vroeg stadium actie op ondernemen.

Wat wordt er gemeten bij de Health Check?

Bij de Health Check stellen we je een aantal vragen om inzicht te krijgen in je gezondheid. We meten je bloeddruk, je buikomvang, je vetpercentage en we bepalen je BMI. Daarnaast nemen we bloed af om te testen op de verschillende soorten cholesterol en op glucose.

Je kunt de Health Check uitbreiden met een bloedgroep en/of vitamine D bepaling.

Hoe lang duurt de Health Check?

Het kost je 20 minuten van je tijd om te weten hoe je gezondheid ervoor staat. Dat is de tijd die nodig is voor het consult bij de arts, het wegen en meten en het bloed prikken.

De bloeddruk en de BMI worden direct met je besproken. De uitslag van de bloedtesten neemt twee werkdagen in beslag. De uitslag hiervan kunnen we telefonisch bespreken, of we maken hier een aparte afspraak voor.

Zijn de bloedtesten betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van de bloedtesten mag nooit een issue zijn. We werken daarom samen met een gecertificeerd laboratorium, waardoor je volledig op de uitslagen kunt vertrouwen.

Wat kost een Health Check?

De Health Check kost €85, inclusief consult en bloedtesten op cholesterol en glucose. Wil je de Health Check uitbreiden met een bloedgroep en/of vitamine D bepaling, dan komt hier €25 per bepaling bij. Je kunt contant of via PIN afrekenen.

Boek hier je afspraak on-line