COVID-19 sneltest bij Price Medical Care

Bij ons beschikbaar:
gevalideerde covid-19-antigen sneltest

Binnen 30 minuten heb je de uitslag  (€45) Desgewenst met medisch certificaat in het Engels, om op reis te kunnen. (let op: dit is geen PCR test! Check of een antigen test voldoende is voor het land waar je heen reist)

Direct je afspraak maken
COVID-19 sneltest bij Price Medical Care

Bij ons beschikbaar:
gevalideerde covid-19-antigen sneltest

Binnen 30 minuten heb je de uitslag  (€45) Desgewenst met medisch certificaat in het Engels, om op reis te kunnen. (let op: dit is geen PCR test! Check of een antigen test voldoende is voor het land waar je heen reist)

Direct je afspraak maken

Heb jij een reiscertificaat nodig en ga je naar een land waar de antigen sneltest voldoende is? Of  heb je zekerheid nodig dat je niet besmet bent omdat je geen gevaar wilt vormen voor je familie, vrienden, collega's of klanten? Bij Price Medical Care kun je meestal dezelfde dag nog langs komen  voor een gevalideerde antigen sneltest.  Geen dagen wachten op de uitslag. Die uitslag heb je binnen 30 minuten. Wij werken op afspraak, waardoor je niet in lange rijen bij een teststraat hoeft aan te sluiten. 

Moet je weg voor een reis naar het buitenland? Voor een aantal landen is de antigeen sneltest voldoende om de grens over te mogen. In dat geval ontvang je van ons een medisch certificaat in het Engels, wat je bij de grens kunt laten zien. 

Price Medical Care is gevestigd op de Veilingweg 61, 3981PB, in Bunnik.

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk.

Price Medical Care - Bunnik

U kunt snel bij ons terecht

Vaak dezelfde dag plaats in onze vestiging in Bunnik

Betrouwbare test

CE goedgekeurd, en gevalideerd in Nederland

Direct uitslag

Je ontvangt je uitslag binnen 30 minuten

BIG geregistreerd arts

Consult en testafname door ervaren arts

BIG geregistreerd arts

Waarom bij Price Medical Care?

Price Medical Care is een privé-kliniek in Utrecht. Je kunt bij ons voor allerlei testen laten uitvoeren. Je wordt altijd voorzichtig en zorgvuldig geholpen door een ervaren arts, waardoor je zo min mogelijk last van het testen zult ervaren. Het testen gebeurt in onze praktijk op afspraak. Je hoeft nooit lang te wachten, en zeker niet aan te sluiten in een wachtrij.


Voor de Corona sneltest maken wij gebruik van de Abbott, antigeen sneltest, die ook in Nederland gevalideerd is, onder andere bij het UMC Utrecht. Je hoeft bij een positieve uitslag niet opnieuw te laten testen.

covid-19 test resultaat

Hoe werkt de COVID-19 sneltest?


 • Je kunt bij ons online een afspraak maken voor een consult zodat je de dag en tijd kunt kiezen die jou het beste uitkomt.
  • Vaak kun Je dezelfde dag nog terecht in de praktijk in Bunnik. 
  • Wij vragen je een mondkapje te dragen als je naar onze praktijk komt.
  • Wij werken uitsluitend op afspraak. Geen lange wachtrijen.
  • De COVID-19 sneltest wordt afgenomen door middel van een neusswab.
  • De test wordt direct door ons ingezet.
  • De resultaten van je test ontvang je binnen een half uur.
  • De test heeft een hoge sensitiviteit en specificiteit, en is ook in Nederland gevalideerd en als zeer betrouwbaar ontvangen. 
  • Bij een positieve uitslag, zijn wij verplicht deze te melden bij de GGD. Je hoeft in dat geval niet opnieuw te testen bij de GGD. 
 • let op: Wij kunnen je een medisch certificaat geven voor bijvoorbeeld een reis naar het buitenland. Ga altijd zelf na of je voldoende hebt aan een antigeen test, of dat specifiek om een PCR test gevraagd wordt door het land waar je naartoe gaat! 

COVID-19 sneltest
€ 45,-

COVID-19  antigen sneltest

Indien gewenst met reisdocument in het Engels.

Je kunt bij ons per pin of contant betalen. 

Voor dit onderzoek hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig
Wij vragen je je legitimatie mee te nemen naar het spreekuur
Kom je voor een reisdocument? Neem dan je paspoort mee!

Maak hier je afspraak!